المقادير:
3 شرائح سلمون (هتلاقيه في السوبر ماركت)
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
رغيف خبز شامي مقطع
2 ملعقة كبيرة مايونيز
ملعقة كبيرة زبادي
2 فص ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة خل
عصير ليمونة
2 ثمرة خيار
ثمرة كابوتشا
ملح وفلفل
3 شرائح سلمون (هتلاقيه في السوبر ماركت)
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
رغيف خبز شامي مقطع
2 ملعقة كبيرة مايونيز
ملعقة كبيرة زبادي
2 فص ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة خل
عصير ليمونة
2 ثمرة خيار
ثمرة كابوتشا
ملح وفلفل
الطريقة:
1- حطي الخبز المقطّع في صينية، ورشي عليه زيت الزيتون، ودخليه الفرن لمدة 10 دقايق لحد ما يتحمّص.
2- قطّعي خس الكابوتشا، وقطّعي الخيار شرائح صغيرة، وحطيهم في طبق غويط، وحطي المايونيز مع الثوم والزبادي والخل والليمون والملح والفلفل في كوباية وقلّبيهم كويس، وقطّعي السلمون قطع صغيرة.
3- حطي قطع السلمون على الخس والخيار، وحطي عليهم الخبز المحمّص، وبعدها ضيفي عليهم صوص المايونيز اللي عملتيه، وقدميه.. وبالهنا والشفا.
1- حطي الخبز المقطّع في صينية، ورشي عليه زيت الزيتون، ودخليه الفرن لمدة 10 دقايق لحد ما يتحمّص.
2- قطّعي خس الكابوتشا، وقطّعي الخيار شرائح صغيرة، وحطيهم في طبق غويط، وحطي المايونيز مع الثوم والزبادي والخل والليمون والملح والفلفل في كوباية وقلّبيهم كويس، وقطّعي السلمون قطع صغيرة.
3- حطي قطع السلمون على الخس والخيار، وحطي عليهم الخبز المحمّص، وبعدها ضيفي عليهم صوص المايونيز اللي عملتيه، وقدميه.. وبالهنا والشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق